مواد لازم :
سیر : 2 حبه
تخممرغ : ۳عدد
آرد یا خمیر نان باگت : نصف لیوان
سبزیجات معطر : ۲ قاشق
نمک و فلفل : به میزان لازم
نکته مهم : کتلت را در نان بولکی و با پیاز و جعفری خردشده و خیارشور بخورید که لذتی بالاتر از این نیست!
دستور پخت :
برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزینهای سالمتری برای گوشت پیدا کنند،
کتلت قارچ گزینه خوبی خواهد بود.
ابتدا
قارچها را چرخ کرده و با سبزیجات معطر و خمیر نان باگت مخلوط کنید.
بهتر است خمیر نان باگت تازه و نرم باشد، اما اگر چنین خمیری دردسترس نداشتید، میتوانید از آرد یا پودر خمیر نان باگت استفاده کنید. پس از آن تخممرغها را به مواد اضافه کرده و در صورت شل بودن مایه، قدری آرد به آن اضافه کنید.
نمک و فلفل و ادویه موردعلاقه خود را همراه با سیرهایی که له کردهاید، به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
حالا روغن را در تابهای روی حرارت داغ کنید و از مواد اولیه به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان صاف کنید و در روغن بریزید.
در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک روی
کتلتها سرخ شود، سپس روی دیگر
کتلتها را سرخ کنید.
_ آب سیبزمینی خام را برای آنکه بوی
کتلت نامطبوع نشود، حتما باید گرفت.
_ سیبزمینی پخته را حتما باید رنده کرد و نباید آن را همراه گوشت، چرخ کرد. سیبزمینی خام را میتوان چرخ کرد به شرط آنکه آب سیبزمینی با گوشت مخلوط نشود.
_ در
کتلت گوشت بهتر است از آرد نخودچی استفاده شود، چون
کتلت پوک میشود و در صورت استفاده از آرد
سوخاری و آرد گندم،
کتلت، خمیر میشود و پوکی مناسبی نخواهد داشت.
_
کتلت با سیبزمینی خام هنگام سرخ شدن، روغن کمتری میبرد و برای کسانی که در مصرف روغن احتیاط میکنند، مناسبتر است.
_ برای سرخ کردن
کتلت با سیبزمینی پخته باید در تابه روغن زیاد باشد تا
کتلت روغن کمتری به خود بگیرد و بعد هم باید
کتلت را روی کاغذ روغنگیر گذاشت تا روغن اضافی آن گرفته شود.
_ بهترین سبزی برای کتلت، ترخون و مرزه است که عطر بینظیری به کتلت میدهد. میتوانید یک بار هم زیره را امتحان کنید.
:: موضوعات مرتبط:
,
,
:: بازدید از این مطلب : 239
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4